Vanligt misstag vid konferenser Göteborg

Ett vanligt misstag när man ska drämma igång en konferens i Göteborg är att man missar grunderna vid en konferens. Och en av de absolut viktigaste grunderna vid en konferens det är att hålla tiderna. Jag har lärt mig det eftersom jag läste om det i ett inlägg där ett "konferensbokarproffs" eller vad det nu kan tänkas passa för titel på en person som har arrangerat och fixat massor av stora konferenser i Göteborg. Du kan själv läsa om det här på den här sidan som är en intervju med en tjej som verkligen kan konferenser.
Här är några fler saker som kan vara bra att ha i åtanke för den som ska arrangera en konferens Göteborg:
  • Håll tiderna vid konferensen.
  • Planera allt in i minsta detalj och ha alltid en back-up plan ifall något skulle gå snett.
  • Räkna med att saker och ting går fel, och tänk på hur du ska agera när detta händer.
  • Aktivera dina delegater. Även om föreläsningar och konferens - seminarum kan vara kul, så är det ingen som gillar att vara för passiv. Det är i aktiviteterna som kommunikationen kommer igång och kreativiteten får ny bärkraft.
  • Använd en klassisk checklista för att hålla reda på konferensens hållpunkt. En konferens Göteborg kan vara en potentiellt stor konferens med flera delegater och det är din uppgift att se till så allt flyter på.
  • Se till att få igång ett bra teamwork med personalen på konferensanläggningen på ett tidigt stadium. Det är den här personalen som kommer vara kittet i konstruktionen; utan deras absoluta topp - presation är du rökt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0