Konferens Göteborg, konferenser

Konferens i Göteborg ska den här sajten handla om. Eller mer riktigt: konferens Göteborg. Som ett samlat begrepp för att uttrycka de aktiviteter, events och händelser som jag har en viss kompetens, kunskap och erfarenhet inom.
Mer konkret då? Vad ska innehållet bestå av? Jo, tänkte skriva en del om vad man bör tänka på när man exempelvis ska iscensätta en konferens i Göteborg. Det kan röra sig om en massa vitt skiljda saker. Allt från momentet att leta upp en bra konferenslokal, eller konferensanläggning, till att boka den för en rimligt pris - ja, allt det som har med konferens Göteborg + det praktiskta, själva jobbet, att göra. Sen finns det förstås en hel del annat att skiva om vad gäller the art of konferens och events. För det är verkligen en konst. Tro mig. Att få allt att gå ihop. En riktigt bigsize konferens med flera hundra, kanske tusentals deltagare (eller delegater) som det också heter, kräver förstås sin kvinna eller man för att styra och koordinera. Och det finns många fäller att trampa i på vägen. Det behöver inte ens vara såna enkla saker som att "oj, nu har jag minsann bokat fel konferensanläggning" eller "hoppsan, hotellet hade visst inte tillräckligt många rum". Det kan även gälla mer "småmisstag" som att man inte har koll på närmsta sjukhus från hotellet eller att man missar de få människornas stora krav och behov. Alltså de som har speciella behov och handikapp - allt från att handikappsanpassa visa delar till matallergier och astma och ...ja, sånt där.
En konferens Göteborg ska vara bra. Det är sen gammalt. Ingen vill gå på en dålig konferens i Göteborg. Inte ens en riktigt ointresserad, lat individ.
Sida du kan kolla in är den här om konferenser. Sen finns det fler roliga resurser, som den här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0